Pridržali kršiteljico, ki se kljub intervenciji ni pomirila

Voznici pa je bil zasežen moped, ker ne poseduje ustreznega vozniškega dovoljenja za vožnjo.

Prlekija-on.net, sobota, 20. april 2024 ob 08:19
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, zasegli moped, prijeli šest tujcev, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način, obravnavali pet primerov povoženja divjadi in štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Ob 15.30 je v Gančanih voznik osebnega avtomobila, zaradi izsiljevanja prednosti v križišču, trčil v kolesarja. Kolesar se je v trčenju lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja, zalezovanje, neplačevanje preživnine, ponarejanje listin, zatajitev in napad na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršiteljica, ki se kljub intervenciji policistov ni hotela pomiriti, je bila pridržana na PP Murska Sobota.

Voznici je bil zasežen moped, ker ne poseduje ustreznega vozniškega dovoljenja za vožnjo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.
Več v Črna kronika

Policija

Obravnavali tatvino goriva in poškodovanje vozil

četrtek, 23. maj 2024 ob 07:45
Požar je zajel hišo, foto: PGD Ljutomer

Ponoči zagorela stanovanjska hiša

sreda, 22. maj 2024 ob 12:25