Vse za vaše hišne ljubljenčke: V Veterinarski ambulanti Ljutomer pripravljajo veliko spomladansko razprodajo

Pripravljajo veliko spomladansko razprodajo opreme, pripomočkov in vsega kar sodi poleg za Vaše hišne ljubljenčke. Na razprodaji bodo poleg ovratnic, oprsnic, povodcev tudi postelje za živali, igračke, pripomočki za nego dlake in še veliko drugega; izdelki znižani tudi do 60%.

Oglasno sporočilo, petek, 10. maj 2024 ob 08:58
Veterinarska ambulanta Ljutomer

Veterinarska ambulanta Ljutomer

Veterinarska postaja Ljutomer je bila ustanovljena leta 1959 z namenom zagotavljanja zdravstvenega varstva živali na področju občine Ljutomer. Pohvala gre našim takratnim veterinarjem, ki so ustanovili in vodili prvi osemenjevalni center v Sloveniji namenjen prodaji semena.

Danes je Veterinarska ambulanta Ljutomer verificirana zasebna veterinarska organizacija, ki opravlja dejavnost javne veterinarske službe.
Za zdravje živali na terenu in v ambulanti skrbi strokovna ekipa usposobljenih veterinarjev in veterinarskih tehnikov.

V ambulanti nudijo širok nabor storitev

V ambulanti poskrbijo za vse vrste zdravljenj; opravljajo preventivne preglede, cepljenja, dehelmentizacijo, registracijo, kirurgijo mehkih in trdih tkiv (sterilizacija, kastracija, ostali kirurški posegi,...), stomatološki posegi, ultrazvočno diagnostiko, digitalno rentgensko diagnostiko, hematološke in biokemijske preiskave krvi, koprološke preiskave blata, odvzem brisov, svetovanje o prehrani, negi; striženje in kopanje psov in mačk.

"Posebej bi radi poudarili, da vsako žival pred anestezijo temeljito pregledamo, ocenimo tveganje in določimo najustreznejšo vrsto anestezije, glede na poseg, starost in potrebe. Največkrat se poslužujemo najvarnejše inhalacijske anestezije s kontinuiranim monitoringom, torej ves čas operacije spremljamo vitalne življenjske funkcije. Kakor hitro je operativni poseg končan, žival začnemo zbujati, tako da zapusti ambulanto sama, in gre z Vami domov tako, kot je prišla k nam. Seveda skrbimo tudi za ustrezno protibolečinsko oskrbo po posegih," pravijo.

Veterinarska ambulanta Ljutomer
V ambulanti poskrbijo za vse vrste zdravljenj

Nudijo vam pomoč in svetovanje

Ker je zdravje zob pomembno tako pri nas, kot tudi pri Vaših ljubljenčkih posvečajo zdravju ustne votline še posebno pozornost. Za ustrezno oskrbo srkbijo z najnovejšo aparaturo, ki jim omogoča čiščenje zobnega kamna, poliranje zob, ekstrakcijo obolelih zob, zdravljenje morebitnih granulomov ipd.

V okviru ambulante Vam nudijo tudi pomoč pri odločitvah o pravilni prehrani in negi Vašega ljubljenčka v njihovi trgovini / lekarni za male živali.

Izbirate lahko med dietno prehrano, prehranskimi dopolnili in vitaminskimi pripravki za podporo zdravljenja, preparate za nego kože, dlake, ustne votline, zob, ušes,... .

V trgovini nudijo dietno prehrano uveljavljenih blagovnih znamk pasje in mačje hrane: Royal canin, N&D; Vetlife, Hills, Happy Dog.
Prav tako Vam nudijo različne dodatke, prehranska dopolnila in zdravila za odpravljanje zunanjih in notranjih zajedalcev pri rejnih živali.

Veterinarska ambulanta Ljutomer
V trgovini nudijo vse za vaše hišne ljubljenčke

V tednu od 13. do 18. maja velika spomladanska razprodaja

V tednu od 13. do 18. maja pripravljajo veliko spomladansko razprodajo opreme, pripomočkov in vsega kar sodi poleg za Vaše hišne ljubljenčke. Na razprodaji bodo poleg ovratnic, oprsnic, povodcev tudi postelje za živali, igračke, pripomočki za nego dlake in še veliko drugega; izdelki znižani tudi do 60%.

Vabljeni vsak dan med 7.00h in 16.00h, v soboto 18.5.2024 od 7.00h do 15h.

www: veterinaljutomer.si
fb: veterinarska ambulanta Ljutomer
tel: 02 584 85 55 ali 031 377 400
e mail: valjutomer@gmail.com
Veterinarska ambulanta Ljutomer
V tednu od 13. do 18. maja bo potekala velika spomladanska razprodaja



Več v Gospodarstvo