Zaključna prireditev vrtca Cezanjevci z naslovom Spreminjamo svet

Spreminjanje sveta se začne z majhnimi dejanji. Skozi šolsko leto so se naučili deliti, sodelovati, se poslušati in spoštovati.

Prlekija-on.net, petek, 7. junij 2024 ob 14:31
Zaključna prireditev vrtca Cezanjevci

Zaključna prireditev vrtca Cezanjevci

Ko smo začeli šolsko leto, se nismo zavedali, koliko se bomo naučili drug od drugega. Skupaj smo odkrivali nove svetove, razvijali ustvarjalnost in krepili prijateljstva. Naše majhne, a pomembne korake smo združili v skupno potovanje, ki nas je povezalo in obogatilo. In odraz vsega tega smo predstavili na zaključni prireditvi »SPREMINJAMO SVET.«

Morda se nam zdi, da so otroci še majhni, vendar so prav oni tisti, ki že danes spreminjajo svet. S svojimi iskrivimi očmi, radovednimi vprašanji in neizmerno energijo nas vsak dan opominjajo na pomembnost sočutja, ljubezni in skrbi za druge. In prav otroci nas vsak dan opominjajo, kako čudovit in poseben je lahko svet.

Spreminjanje sveta se začne z majhnimi dejanji. Skozi šolsko leto smo se naučili deliti, sodelovati, se poslušati in spoštovati. Ti preprosti koraki so temelji, na katerih bodo otroci gradili boljšo prihodnost. S svojo svežino modrosti nas učijo, kako pomembno je varovati naš planet, kako biti prijazni in kako živeti v harmoniji. To je tisto, kar bodo nosili s seboj skozi vse življenje.

Tako smo začeli spreminjati svet otroci. Želimo pa si, da vsi skupaj poskušamo graditi svetlo in srečno prihodnost za vse nas.

SPREMENIMO SVET - BODIMO DOBER VZGLED!

Prispevek pripravila: Jasna Špindler
Foto: Simona Juterša, Mihaela Makoter, Dolores Kosič in Katja Novak



Več v Najmlajši

Utrinki otroških prigod s festivala RePannonia

Na festivalu RePannonia ustvarjali tudi otroci

ponedeljek, 8. julij 2024 ob 18:10
Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31