Do trčenja prišlo zaradi odvzema prednosti voznice

V Berkovcih pa je zaradi neprilagojene hitrosti voznik izgubil oblast nad vozilom in trčil v ograjo pri hiši.

Prlekija-on.net, torek, 11. junij 2024 ob 07:58

43/2024 10.06.2024 9:17 Nesreče v cestnem prometu Dopoldne je v Stročji vasi prišlo do prometne nesreče med...

Objavil/a PGD Ljutomer dne Ponedeljek, 10. junij 2024

Prometna nesreča

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali deset prometnih nesreč, v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale, šest kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu, osem povoženj divjadi in štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Ob 8.10 uri je voznik osebnega avtomobila v Berkovcih, zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v ograjo pri hiši. V trčenju se je sopotnica lahko telesno poškodovala.

Ob 9.20 so bili obveščeni, da je v Stročji vasi prišlo do trčenja med dvema osebnima avtomobiloma. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja pravil o prednosti trčila v drugi osebni avtomobil. Pri trčenju sta se obe voznici lahko telesno poškodovali.

Prometna nesreča, foto: PGD Ljutomer

V Stročji vasi trčili osebni vozili


Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino kolesa, tatvino mobitela, goljufijo, obrekovanje, nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja ter zasegli bankovec za 100 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V enem izmed podjetij v Murski Soboti je prišlo do delovne nesreče. Eni izmed delavk je med hojo po stopnicah spodrsnilo ter se je pri tem lahko telesno poškodovala.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.
Več v Črna kronika