Turnir v Radencih osvojili NK CMC Celje

Veržejskima ekipama tokrat ni uspelo doseči vidnejšega rezultata

Prlekija-on.net, nedelja, 29. januar 2012 ob 15:41
NK Veržej B

NK Veržej B

ŠD NK Veržej je uspešno organiziral mednarodni turnir za mlajše dečke U-12, na katerem je nastopilo 17 ekip iz Hrvaške, Madžarske in Slovenije. Največ znanja so prikazali igralci NK CMC Celja, ki so v finalu premagali NK Međimurje.

V boju za tretje mesto je bila NŠ Maribor boljša od NŠ Poli Drava Ptuj. Najboljši vratar na turnirju je bil Tim Gliebe (NŠ Maribor), najboljši igralec član NK CMC Celje Blaž Žgajner in najboljši strelec kapetan NK Međimurje Denis Bošnja. Medalje in pokale so podeljevali nekdanji slovenski reprezentant Borut Semler, igralec veržejske selekcije U-14 Marko Maučec ter kapetana mladinske ekipe Jernej Trstenjak ter članske ekipe Damijan Kaučič. Priznanje za odlično sojenje na turnirju sta prejela tudi sodnika Bojan in Marjan Čontala.

Veržejskima ekipama tokrat ni uspelo doseči vidnejšega rezultata. Igralci ekipe Veržej A so v svoji predtekmovalni skupini premagali NK Gančane z 1:0 (Blaž Lebar), nato izgubili z NŠ Poli Drava z 0:2 in premagali NK Bistrico z 2:0 (Žan Ferlin, Žan Jurkovič). Zaradi slabše gol razlike (do uvrstitve v četrtfinale jim je zmanjkal en zadetek) so se tako od tekmovanja poslovili že v predtekmovanju. Ekipa Veržej B je vse tri tekme odigrala neodločeno (NK Međimurje A 0:0, NK Rakičan 1:1- Timotej Vogrinčič in NŠ Damir Pekič 1:1 -Timotej Vogrinčič). Nastop v četrfinalu so si zagotovili z zadetkom v zadnjih sekundah tekme, a so v četrtfinalu morali priznati premoč NŠ Poli Drava Ptuj.


Več v Šport