Dan odprtih vrat občinske uprave občine Dobrovnik

V Dobrovniku so pripravili dan odprtih vrat občinske uprave

Prlekija-on.net, torek, 14. februar 2012 ob 21:23
V tajništvu

V tajništvu

SOS – Skupnost občin Slovenije, ki se je ustanovila ravno na današnji dan pred 20 leti, je skupaj z občinami članicami počastila ta jubilej z vsesplošno akcijo širom po Sloveniji z odprtjem občinskih uprav vsem občankam in občanom. V tej zelo domiselni akciji se je pridružila tudi občina Dobrovnik.

Prostori občinske uprave in Kulturnega doma Dobrovnik so bili na razpolago na ogled v torek, 14. februarja, ves popoldan.

Udeležba je kljub mrzlemu vremenu bila zadovoljiva, še posebej domiselno in razveseljivo pa je bilo, ko so učenci višjih razredov DOŠ Dobrovnik prišli na obisk. Župan in sodelavci občinske uprave, Zavoda za turizem in Madžarske samoupravne skupnosti so jim predstavili pomen in namen vseh ustanov, zatem so se spoznali s posameznimi delovnimi mesti, katere so zelo dobro in slikovito predstavili vsi zaposleni.

Ogledali so si vse občinske prostore, sejno sobo, knjižnico in obnovljeni Kulturni dom. S predstavitvijo so bili vsi zadovoljni. Zanimivo je to, da so vsi obiskovalci imeli čisto drugačno predstavo o delu v občinski upravi, povedali so, da bodo sedaj še bolj cenili delo in trud vseh, ki delajo za skupno dobro Občine Dobrovnik.


Več v Kultura in izobraževanje