Neodločeno s Tromejnikom in zmaga proti Ormožu

Ljutomer - Tromejnik 3:3, Ljutomer - Ormož 3:0

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. februar 2012 ob 17:00
NK Ljutomer

NK Ljutomer

Članska ekipa NK Ljutomer je pretekli konec tedna nadaljevala z igranjem pripravljalnih tekem. V Murski Soboti na igrišču z umetno travo so se v soboto pomerili s tretjeligaško ekipo Tromejnika iz Kuzme.

Tekma s Tromejnikom se je končala z neodločenim rezultatom 3:3 (1:1), Ljutomer pa je v 65. minuti že vodil s 3:1. Zadetke sta dosegla Goran Feguš (v 13. in 50. minuti) in Nino Bertalanič (65.). Za Ljutomer je branil Samo Fijavž, izposojeni igralec ekipe Ormoža, vendar se je v drugem polčasu poškodoval, tako da ga je v vratih nadomestil igralec Niko Kardinar. Vratarja ljutomerske ekipe Uroš Mlinarič in Andrej Fajfar sta bila odsotna.

Ljutomer je tekmo pričel v postavi: Fijavž, Žinko, Kuzmanovski, Smolkovič, Kristl, Panič, Kardinar, Grizold, D. Vogrinec, Kocbek, Feguš. V drugem delu so priložnost dobili še Rudolf, Leben, Bertalanič, T. Vogrinec, Fajdiga.

V nedeljo pa se je članska ekipa NK Ljutomer na igrišču z umetno travo v Murski Soboti pomerila s štajerskim ligašem iz Ormoža in jih premagala s 3:0 (1:0). Trener ljutomerske članske ekipe Rudi Viher tokrat ni mogel računati kar na deset igralcev (poškodbe, bolezni, službene obveznosti), zato so na tekmi dobili priložnost tudi štirje perspektivni mladinci.

V prvem polčasu je iz prostega strela svoj prvi gol v ljutomerskem dresu dosegel Marko Fajdiga (v 38. minuti), v drugem polčasu pa sta v polno zadela še Alen Leben (78.) in Aljoša Kuzmanovski (88.).

Ljutomer je tekmo pričel v naslednji postavi: Mlinarič, Žinko, Bertalanič, Plečko, Kuzmanovski, Smolkovič, Kardinar, Fajdiga, Panič, Rudolf in D. Vogrinec, v nadaljevanju pa so priložnost dobili še Majerič, Leben, Smodiš in Kirstl.

Naslednjo pripravljalno tekmo bo Ljutomer odigral v soboto, 3. marca, ko se bo pomeril z Odranci. Prizorišče tekme pa še ni znano.


Več v Šport