Učenci OŠ Janka Ribiča smo nastopili v Domu Lukavci

Učenci OŠ Janka Ribiča Cezanjevci že nekaj let sodelujemo z enoto Doma Lukavci

Manja Gospodarič, četrtek, 29. marec 2012 ob 18:39
Nastop v Domu Lukavci

Nastop v Domu Lukavci

Učenci razredne stopnje OŠ Janka Ribiča Cezanjevci že nekaj let sodelujemo z enoto Doma Lukavci. Vsako leto pripravimo kulturni program, s katerim razveselimo oskrbovance tega oddelka ob materinskem dnevu in novem letu.

Program naj bi bil čim živahnejši, zato je vanj vključenih veliko pevskih in plesnih točk, folklorni krožek pa tudi harmonika in kitara sta nepogrešljivi. Precej vedrine prinesejo med starejše mladi harmonikarji, ki jih na naši šoli ne manjka. Čarobno je doživeti trenutke, ko si mladost in starost podajata roke, saj so opazni občutki nekaterih starejših oseb, ki se spomnijo trenutkov svoje preteklosti.

Vsakokrat izberemo in podarimo tudi nekaj izvirnih izdelkov, ki jih izdelajo spretne roke naših učencev, kateri so polni energije in likovne domišljije. Učenci se nastopov zelo veselijo, saj so zmeraj toplo sprejeti, predvsem pa smo jim hvaležni za prijetno druženje po nastopih, saj vsakokrat velikodušno pogostijo naše nastopajoče učence z različnimi dobrotami.

Mentorice Manja Gospodarič, Milena Novak in Klavdija Sever smo prepričane, da je medsebojno sodelovanje zelo dobro zaživelo in upamo, da se bo v naslednjih letih samo še krepilo in nadaljevalo.


Več v Kultura in izobraževanje