12. srečanje MK Samorog zaključili z »Nirvano« in »Motörheadi«

12. motozbor MK Samorog - sobota

Prlekija-on.net, sobota, 26. maj 2012 ob 17:433

Publika

V soboto se je na 12. srečanju MK Samorog, ki je potekalo v Ljutomeru pri podjetju Cleangrad, zbralo precej več motoristov, kot dan prej. Na prireditvenem prostoru je zmanjkalo prostora, da bi lahko vsi na ogled postavili svoje jeklene konjičke.
500m

Ljutomer zavzeli motoristiNa prizorišču je vse prisotne nagovorila tudi županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, ki se je odzvala povabilu predsednika MK Samorog Riharda Novaka. Ob tem je dejala, da je to srečanje že 12 let ena najboljših in najbolj obiskanih prireditev v mestu ter vsem zaželela varno vožnjo in prijetno počutje v naših krajih.

Nato je sledila panoramska vožnja vseh udeležencev, zvečer pa koncert predskupin in skupin The Concept, ki so preigravali pesmi skupine Nirvana ter Rollin' Bastards s preigravanjem Motörhead-ov.

Tudi v soboto pa ni manjkal erotični šov.

V spodnjih videih si lahko ogledate nagovor županje ter kako so motoristi krenili na panoramsko vožnjo in večerni koncert.

Nekatere fotografije niso primerne za mladostnike.

Mike666 sobota, 26. maj 2012 ob 20:05

Županja jin nej rejše nekše pošten plac zrihta, ne pa palamude nege v prozno.

realne nedelja, 27. maj 2012 ob 12:20

pa glede kampa so zajebale.... Nasmeh

Mike666 nedelja, 27. maj 2012 ob 15:42

uh pa še kak. Ja jeba je ker nega placa poštenega, pa v toten Lotmerki se nemreš zmenite ki za kakšen pošten plac. Za drugo leto do mogli neke nejte, ker sen dosti grajanja čüja od drugeh, ka se jin je malo zamerilo.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno