Zaključna prireditev v Vrtcu Sonček pri Sv. Juriju

Zbrali smo se v dvorani, druženje zaključili v vrtcu

Branko Košti, nedelja, 27. maj 2012 ob 12:551
Zaključna prireditev vrtca

Zaključna prireditev vrtca

V soboto, 26. maja dopoldne, so v vrtcu Sonček pri Sv. Juriju ob Ščavnici pripravili zaključno prireditev ob zaključku njihovega "šolskega leta". Čeprav v vrtcu to ne pomeni, da ga bodo zaprli in odšli na počitnice, vseeno opravijo neke vrste "obračun" dela vzgojiteljic in otrok v preteklem obdobju ter ga predstavijo širši javnosti.

Letošnja prireditev je potekala v dveh delih. Zbrali smo se v Kocbekovi dvorani in se namestili v udobnih novih sedežih, vsi skupaj, otroci, starši, dedki in babice in še številni drugi obiskovalci. Po prijaznem pozdravu vzgojiteljice Andreje, sta nam spregovorila ravnatelj šole in vrtca Marko Kraner in podžupan občine Sv. Jurij
Andrej Kraner. Nato smo si ogledali lutkovno predstavo Čebelinka Debelinka, ob kateri smo se od srca nasmejali, pa tudi veliko naučili o življenju marljivih čebel.

Po predstavi smo odšli v vrtec, kjer so pripravili razstavo projektov, katere so izvajali v preteklem letu. Na različnih ustvarjalnih delavnicah smo opazovali, kaj vse so sposobni napraviti drobni otroški prstki in pomoči in nasvetih vzgojiteljic, tokrat pa so jim pri ustvarjanju pomagali tudi starši. Najbolj živahno in veselo je bilo seveda v plesni delavnici.

Prijazne kuharice so poskrbele tudi za naše želodce, saj so nas obilno pogostile, preden smo se po čudovitem dopoldnevu napotili proti domovom.

TUNČEK sreda, 30. maj 2012 ob 15:54

Prisrčna prireditef! Ploskač

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši