Nina Stegmüller Naj slovenska mladinska voditeljica 2011

Priznanja prejeli tudi Milan Belec, Jana Plavec in dijakinje GFM Ljutomer

Branko Košti, sobota, 16. junij 2012 ob 16:28
Nina Stegmüller je prejela priznanje za naj slovensko mladinsko voditeljico leta 2011

Nina Stegmüller je prejela priznanje za naj slovensko mladinsko voditeljico leta 2011

14. junija je potekala zaključna prireditev letošnjega natečaja Prostovoljec leta, katerega že deset let organizira Mladinski svet Slovenije. Prireditve, ki je potekala v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju, se je udeležil tudi pokrovitelj, predsednik države RS dr. Danilo Türk s soprogo Barbaro Miklič Türk.

Tudi desetemu dogodku proglasitve SLOVENSKIH NAJPROSTOVOLJCEV so dali pomemben pečat Prleki. Nina Stegmüller je v nabito polnem avditoriju iz rok direktorja Urada RS za mladino mag. Petra Debeljaka, predsednika Mladinskega sveta Slovenije Kamala Izidorja Shakera ter Ministra za DDSZ mag. Andreja Vizjaka, prejela priznanje za NAJ SLOVENSKO MLADINSKO VODITELJICO LETA 2011. Nina je priznanje prejela na predlog Mladinskega sveta Ljutomer in sicer za aktivnosti v okviru mladinskega sveta in mladinskega centra, za vodenje prostovoljcev pri sanaciji mladinskega centra in za delo pri projektu Sožitje.

To pa ni bilo edino priznanje, katerega smo odnesli v Prlekijo, saj so priznanja za sodelovanje prejeli še Milan Belec, Jana Plavec in dijakinje Gimnazije Franca Miklošiča iz Ljutomera.


Več v Kultura in izobraževanje