Bili so »IN« in »OUT«

Darja Zmazek, ponedeljek, 25. junij 2012 ob 12:30
IN&OUT, foto: uradna Facebook stran

IN&OUT, foto: uradna Facebook stran

Vsak, ki je zadnje mesece vsaj malo spremljal dogajanje okoli prvega slovenskega X Factorja, najbrž ve, o kom je govora. Govorimo o štirih mladih fantih, ki so se prijavili kot solisti, končali pa kot skupina. To so IN&OUT.

Žirija šova, ki so jo sestavljali Jadranka Juras, Damjan Damjanovič in Aleš Uranjek, so Lovra, Luka, Tonija in Tima po X-Kampu zavrnili. Ko so fantje že mislili, da je konec njihovih sanj, se je zgodil preobrat. Fante je žirija ponovno poklicala k sebi in jih presenetila s predlogom o sodelovanju v šovu kot skupina. Luka in Lovro sta novico takoj sprejela z navdušenjem, medtem ko sta Tim in Toni sprva oklevala, potem pa tudi pristala v sodelovanje. Nastala je fantovska skupina, ki se je pod mentorstvom Aleša Uranjeka borila za glasove gledalcev in jim poskušala dokazati, da imajo prav oni »x faktor«.

Uspelo jim je priti do velikega finala, žal pa jim ni uspel veliki met, da bi se predstavili še v velikem, končnem dejanju zadnje oddaje in so se morali tik pred koncem posloviti.

Za fante bi lahko rekli, da so bili najprej »out«, potem »in« in na koncu, žal, spet »out«, vendar samo v šovu. Fantje so namreč v oddaji izjavili, da so se dobro ujeli in mogoče lahko pričakujemo, da bodo sodelovanje nadaljevali.
Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.

Več v Kolumne in komentarji

Svetovni dan oživljanja na Grlavi

Minil je svetovni dan oživljanja!

četrtek, 27. oktober 2022 ob 13:05
Miha Deželak nam je prinesel nagrado

Miha Deželak nam je prinesel nagrado

nedelja, 1. avgust 2021 ob 08:47