Recital v izvedbi Monike Ivančič

Zaključni recital, ki ga je na violini pod mentorstvom Andreje Klinc, izvajala Monika Ivančič iz Veržeja

Prlekija-on.net, torek, 26. junij 2012 ob 23:532
Monika Ivančič

Monika Ivančič

V petek, 22. junija, smo v dvorani Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer, lahko prisluhnili zaključnemu recitalu, ki ga je na violini pod mentorstvom Andreje Klinc, izvajala Monika Ivančič iz Veržeja, tudi dijakinja 1. letnika Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer.

Umetniško oblikovani, mili zvoki violine in tisti, ki so se na klavirju, izpod prstov korepetitorke, Monikine sestre Bojane Ivančič, študentke Akademije za glasbo v Ljubljani, prepletali, so se zlivali v čudovito in dovršeno harmonijo.

Programu so svoj delček dodali še Petra Ivančič na klavirju, učenka Romane Rek na GŠ Slavka Osterca in celotna osemčlanska družina Ivančič, ki kot posebnost skrbi za lepoto družinskega petja.

Ob koncu je ravnatelj Glasbene šole Stanislav Lašič, ki je bil hkrati tudi pobudnik tega lepega dogodka, povedal, da je bilo prav, da je Monika po osmih letih šolanja na GŠ Slavka Osterca Ljutomer, številnih uspešnih nastopih, tekmovanjih in uspešno opravljenem sprejemnem preizkusu na Konservatoriju za glasbo v Mariboru, imela možnost predstaviti rezultate svojega dela.


Več v Kultura in izobraževanje