Turnir dvojic v nogometu za pokal Vinogradništva Vrbnjak

Med 19 ekipami tudi nogometašice in Cerkvenjaka in mladi domačinki

Branko Košti, nedelja, 15. julij 2012 ob 19:56
Turnir dvojic v nogometu v Moravcih

Turnir dvojic v nogometu v Moravcih

V soboto, 14. julija, se je na travnatem igrišču pri Vinogradništvu Vrbnjak v Moravcih v Slov. Goricah odvijalo tekmovanje dvojic v nogometu. Tekmovalo je 16 ekip, katerih igralci so bili rojeni pred letom 1998 in tri ekipe igralcev, rojenih leta 1998 in pozneje.

Na turnirju so v starejši kategoriji z moškimi igrale tudi nogometašice ŽNK Cerkvenjak. Dve Aniti in Janja so se pogumno zoperstavile fantovskim ekipam, a so na koncu morale športno priznati njihovo premoč.

Zmago na turnirju sta si priigrala igralca ekipe Okrepčevalnice pri Stolpu Rudi Šori in Davor Čuš, pred Urošem Hozjanom in Urbanom Goričanom iz Sv. Tomaža, tretje mesto sta osvojila Mario Zorman in Aljaž Zelenik iz Cerkvenjaka. Zmagovalca sta prejela pokal v trajno last in prehodni pokal, drugo in tretje uvrščeni pokale, vse tri ekipe pa tudi denarne nagrade in sicer 50, 30 in 20% od skupno vplačane prijavnine.

V mlajši katergoriji sta zmagala Matej in Tadej Grof iz Ljutomera, pred domačinkama Laro Belšak in Adrijano Petek. V tej kategoriji so pokale prejele vse tri ekipe.