Tretja abonmajska predstava - »Medvedje sanje«

Predstavo so si ogledali tudi otroci iz OŠ Ivana Cankarja ter vrtca Ljutomer

Nuša Novak, ponedeljek, 17. december 2012 ob 22:53
Medvedje sanje

Medvedje sanje

V četrtek in petek, 13. in 14. decembra 2012, je v Domu kulture Ljutomer, potekala že tretja abonmajska predstava z naslovom »Medvedje sanje«, ki jo organizira Otroški LGG abonma 2012/2013. Predstava se je v obeh dneh pričela ob 9.00 uri, udeležili pa so se je tudi otroci iz OŠ Ivana Cankarja ter vrtca Ljutomer. Predstava je bila namenjena otrokom od 3. leta naprej in je trajala 35 minut.

Tudi v svetu živali, ki otroke zmeraj znova navdušujejo, so prazniki čarobni. Predstava Medvedje sanje, našim najmlajšim, skozi zabavo približa pesem in smeh ter poglobi pomen praznikov in njihov čar. Si predstavljate kaj vse bi zamudili, če bi prespali najlepši čas v letu? Ne bi okusili slastnih medenjakov, doživeli topline praznikov, okraskov in odvijanja daril. Ne bi plesali okrog drevesca in prižigali iskric …

Vse to je v zimskem spancu prespal medo Gundi, ki bo tokrat skupaj z otroki in lisico Darinko, spoznal prave skrivnosti prazničnih dni. Tako bo ugotovil, da so prazniki lepši kot katerekoli medvedje sanje, zato je prestavil tudi svoje zimsko spanje.

Otroci so bili nad predstavo zelo navdušeni, saj je popestrila otroško doživetje v predbožičnem času.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši