Dobrodelni koncert župnijske Karitas Mala Nedelja

Zbrana sredstva bodo namenili pomoči potrebnim na območju župnije

Branko Košti, nedelja, 10. februar 2013 ob 10:251
Dobrodelni koncert

Dobrodelni koncert

V petek, 8. februarja, je v kulturnem domu pri Mali Nedelji potekal dobrodelni koncert, katerega so organizirali prizadevni člani župnijske Karitas.

Koncert so načrtovali že v mesecu januarju, a so ga morali zaradi neugodnega vremena preložiti, kar je organizatorjem prineslo nekaj težav pri sestavi programa. Kljub temu so v petek obiskovalcem pripravili dobro uro in pol kvalitetnega kulturnega programa, v katerem so, poleg Godbe na pihala, ki je obiskovalce pozdravila že pred vhodom v kulturni dom, sodelovali učenci OŠ Mala Nedelja, otroški in mešani pevski zbor, harmonikarji Tadej Murkovič, Monika Horvat in Jasmina Ritonja, Fantje od Male Nedelje, zapele pa so tudi ljudske pevke iz Sv. Jurija ob Ščavnici. Predstavili sta se še dve družini: glasbena družina Stajnko iz Vidanovec in družina Munda iz Trnovec, katere člani so odigrali recital Družina se nadaljuje.

Nastopajoče in obiskovalce so nagovorili ter se jim zahvalili za njihov prispevek domači župnik Tomislav Roškarič, generalni tajnik škofijske Karitas Murska Sobota Jože Kociper in predsednica župnijske Karitas Neža Bračun.


Več v Kultura in izobraževanje