Županja sprejela mlade nogometaše

Sprejem selekcije U13 NK Ljutomer, ki je osvojila naslov državnega prvaka

Prlekija-on.net, sobota, 16. marec 2013 ob 09:171
Sprejem selekcije U13 NK Ljutomer, ki je osvojila naslov državnega prvaka

Sprejem selekcije U13 NK Ljutomer, ki je osvojila naslov državnega prvaka

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, je v petek, 15. marca, sprejela dvanajst nogometašev NK Ljutomer, ki so pod imenom ŠIC bar cafe na državnem prvenstvu U13 v Velikih Laščah osvojili prvo mesto.

Ljutomerčani državni prvaki v kategoriji U13
Ljutomerčani državni prvaki v kategoriji U13

Mlade nogometaše sta na sprejemu spremljala tudi trener Tadej Vogrinec in predsednik NK Ljutomer Matej Vrbančič, sprejema pa sta se udeležila tudi ravnateljica OŠ Ivana Cankarja Ljutomer Darja Kosič Auer in predsednik Športne zveze Ljutomer Alojz Vogrinec.

Županja je čestitala mladim nogometašem ter povedala, da je počaščena, da jih lahko gosti in da je ponosna na njihove uspehe ter da so vzorniki vsem prijateljem, sošolcem in sorodnikom. Povedala jim je, da naj še naprej razvijajo svoje talente in da vse kar delajo, pri tem naj bodo pravični, pošteni in da morajo ob redni športni aktivnosti poskrbeti tudi za uspehe v šolskih klopeh. Zahvalila se je trenerjem, sponzorjem in vsem, ki omogočajo, da lahko mladi uspešno trenirajo. Zahvalila se je tudi športni zvezi in ravnateljici, ki podpira in razume mlade športnike.

Podarila jim je majice z napisom državnih prvakov in z grbom občine in dodala, da bo ponosna, ko jih bodo oblekli, saj odlično zastopajo občino Ljutomer. Najboljšemu strelcu je podarila v spomin tudi knjigo.

Vse prisotne je pozdravila tudi ravnateljica OŠ in povedala, da je ponosna na mlade športnike, posebej pa se je zahvalila županji za pripravljen sprejem, saj v preteklosti takšnih dogodkov ni bilo in jim pozornost, ki jo daje županja športu in vsem športnikom veliko pomeni.

Vse sta pozdravila tudi trener mladih nogometašev, ki se je ob tem zahvalil za povabilo na katerega so se z veseljem odzvali, ter predsednik ŠZ.

Po sprejemu je sledil sproščen pogovor med katerim so mladi nogometaši županji zaupali svoje želje in pričakovanja.


Več v Kultura in izobraževanje