Sprejem ženskega pevskega zbora DU Ljutomer pri županji

Županja jim je podelila priznanje ob 30-letnici delovanja ter se zahvalila za dolgoletno delo in prispevek, ki ga pevski zbor daje okolju v katerem živimo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. marec 2013 ob 12:11
Sprejem ženskega pevskega zbora DU Ljutomer

Sprejem ženskega pevskega zbora DU Ljutomer

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, je v petek, 15. marca, v županatu Mestne hiše Ljutomer, pripravila sprejem za ženski pevski zbor Društva upokojencev Ljutomer, ki je pred kratkim pripravil jubilejni koncert ob 30-letnici delovanja zbora.

»Pesem nas oplemeniti in nam obogati življenje«
»Pesem nas oplemeniti in nam obogati življenje«

Županja je v nagovoru povedala, da je vloga društva upokojencev v naši občini izjemna, saj ustvarja vezno tkivo, ki spodbuja starejše občanke in občane, da še naprej bogatijo naše okolje s svojim prispevkom. Povedala je, da zelo ceni njihov trud in predanost ter da jo veseli, da kulturo prenašajo na mlajše. Zdi se ji tudi pomembno, da živimo v takšni skupnosti, kjer dobro med sabo sodelujemo in se spoštujemo, da smo v dobrih odnosih, da ustvarjamo prijazno okolje in smo hvaležni za prijetne občutke človeške topline, ko se družimo in pogovarjamo.

Ob tem jim je podelila priznanje ob 30-letnici delovanja ter se zahvalila za dolgoletno delo in prispevek, ki ga pevski zbor daje okolju v katerem živimo. Zaželela jim je še veliko uspešnih let, predvsem pa da jim bo zdravje dolgo služilo, da bodo lahko delale tisto, kar jih najbolj veseli.

Pevke zbora pa so ob tem povedale, da so vesele, da je sodelovanje z občino zelo dobro. Zahvalile so se županji za pripravljen sprejem, saj se v dolgoletni zgodovini zbora takšna gesta od župana še ni zgodila.

Sledil je sproščen pogovor, pevski zbor pa je županji tudi zapel, kar si lahko ogledate v spodnjem videu.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje

Ljutomerski oktet ob Niagarskih slapovih

Oktetovci zapeli ob Niagarskih slapovih

nedelja, 19. maj 2024 ob 20:10
Potopisno predavanje o Indiji

Prleka v Indiji

nedelja, 19. maj 2024 ob 08:54