Sprejem za mlade uspešne športnike

Županja je sprejela mlade športnike, ki so na različnih področjih dosegli odlične rezultate

Prlekija-on.net, torek, 19. marec 2013 ob 19:05
Sprejem mladih športnikov

Sprejem mladih športnikov

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, je v petek, 15. marca, v županatu Mestne hiše Ljutomer sprejela mlade športnike, ki so na različnih področjih dosegli odlične rezultate. Sprejema so se udeležili tudi trenerji, starši, predsednik Športne zveze Ljutomer in ravnateljica OŠ Ivana Cankarja Ljutomer.

Mladi uspešni športniki, ki jih je tokrat županja sprejela so: Matija Režonja, ki je na državnem prvenstvu v lokostrelstvu osvojil 3. mesto, Aleš Pokrivač, mladinski državni prvak v karateju, Arabela Alt, državna prvakinja v badmintonu ter Barbara in Luka Skuhala, ki sta osvojila naslov državnih prvakov v šahu.

Županja se je zahvalila, da so se odzvali povabilu, povedala je, da jo veseli, ker imamo v naši občini toliko športnikov in seveda tudi prvakov, ki na različnih področjih športa dosegajo res vrhunske rezultate. Povedala je še, da je hvaležna, ker jo vedno znova razveseljujejo z vrhunskimi rezultati in da dajejo vzgled vsem v skupnosti, kako s trdim delom, poštenostjo in vztrajnostjo dosegati zastavljene cilje.

Za podporo na poti do uspehov se je zahvalila tudi trenerjem, staršem in vsem, ki spodbujajo mlade športnike na njihovi poti.

Zaključila je z besedami, da naj delajo še naprej tisto kar imajo radi, naj vse kar delajo, delajo pošteno in da se lahko na njo obrnejo kadarkoli in kjerkoli, saj jim je vedno na voljo in jim bo z veseljem kako pomagala.

Po nagovoru je vsem še enkrat čestitala in jim podarila majhno pozornost, županji pa so šahisti in trener podarili knjigo o šahu.

Sledil je sproščen pogovor, mladi pa so županji tudi zaupali svoje izkušnje iz tekmovanj ter cilje in želje za naprej.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje