Dobrodelna akcija na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci

Na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci so organizirali dobrodelno akcijo

Martina Cvetko, petek, 10. maj 2013 ob 09:05
Dobrodelna akcija na OŠ Cezanjevci

Dobrodelna akcija na OŠ Cezanjevci

Že tretje leto zapored smo v okviru tedna Rdečega križa na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci organizirali dobrodelno akcijo. V lanskem šolskem letu so se akciji pridružili še otroci iz Vrtca Cezanjevci, v letošnjem šolskem letu pa še otroci iz Vrtca Stara Cesta.

Z akcijo smo pričeli že pred prvomajskimi počitnicami, ko smo otroci, učenci in zaposleni na šoli začeli zbirati neuporabljene predmete, ki jih doma ne rabimo. Po počitnicah pa so predstavniki skupnosti učencev šole pod mentorstvom svetovalne delavke Martine Cvetko in mentorice Rdečega križa Jasne Lampreht vse pripravili in tudi izpeljali akcijo. Iz predmetov, ki smo jih zbrali, smo naredili dobitke in pripravili srečelov. Vsak otrok, učenec ali zaposleni na šoli je prispeval poljubno vsoto denarja in s tem kupil srečko ter dobil nek dobitek.

Denar, ki smo ga zbrali na srečelovu, bomo namenili otrokom iz vrtca Cezanjevci oziroma Stara Cesta in učencem na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci, na primer za delno pokritje stroška šole v naravi, vrtca v naravi, plavalnega tečaja in podobno.

Vsem, ki ste kakorkoli prispevali, se iskreno zahvaljujemo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje