Družba Butan plin za večjo varnost mladih kolesarjev otrok tudi v Prlekiji

Med učenci 18 sodelujočih šol so v razpisu sodelovali tudi učenci OŠ Križevci pri Ljutomeru

Prlekija-on.net, torek, 21. maj 2013 ob 18:07
OŠ Križevci pri Ljutomeru

OŠ Križevci pri Ljutomeru

Družba Butan plin v maju s podelitvijo nagrad najboljšim udeležencem zaključuje projekt družbene odgovornosti »Varno na kolesu«, namenjen ozaveščanju javnosti o ogroženosti mlajših generacij v cestnem prometu. Vseslovenska akcija, ki je nadaljevanje dolgoletnih donacij odsevnih teles otrokom v vrtcih in osnovnih šolah, je bila tokrat namenjena učencem in učenkam osnovnih šol, ki v tekočem šolskem letu opravljajo kolesarski izpit. Med učenci 18 sodelujočih šol so v razpisu sodelovali tudi učenci OŠ Križevci pri Ljutomeru.

Družba Butan plin za večjo varnost mladih kolesarjev na Štajerskem in Podravskem
Družba Butan plin za večjo varnost mladih kolesarjev na Štajerskem in Podravskem

Mentorica II. OŠ Križevci pri Ljutomeru, ga. Ksenija Hladen, nam je zaupala: »Na razpis "Varno na kolesu" smo z veseljem odzvali, saj se ravno v tem šolskem letu njegova vsebina odlično povezuje z našo in se jo je dalo zelo smiselno vključit v pouk ter v sam proces opravljanja kolesarskega izpita. Ker je naša magistralna cesta zelo prometna, želimo s projekti kot so Policist Leon in Varno na kolesu otroke spodbuditi do še aktivnejšega sodelovanja v varnosti v prometu. Prav zato se že veselimo sodelovanja v prihodnje


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje