Policisti PP Ljutomer podelili diplome učencem

Učenci so dobili diplome za sodelovanje pri projektu policist Leon

Prlekija-on.net, četrtek, 23. maj 2013 ob 15:12
V sredo, 15. maja, so bili učenci 5. razreda Osnovne šole Križevci pri Ljutomeru posebni gostje na Policijski postaji Ljutomer. Razlog za obisk je bila podelitev diplom učencem za sodelovanje pri projektu policist Leon. Za nepozabne trenutke in obilico smeha pa je poskrbel sam policist Leon, katerega so se petošolčki zelo razveselili.

Učenci opravili tudi kolesarski izpit
Učenca 5.a razreda OŠ Križevci pri Ljutomeru, Adam Vrbnjak in Maj Slavič, pa sta o kolesarskih izpitih učencev povedala: "S kolesarskim izpitom smo začeli v 4. razredu, kjer smo vadili na računalniku, dokler nismo bili pripravljeni na teoretični del izpita.

V 5. razredu smo imeli spretnostno progo - poligon, ki smo jo na srečo vsi uspešno prevozili. 3. 10. 2012 smo imeli izpit na cesti. Zjutraj smo pregledali kolesa, če imajo vso obvezno opremo. Razdelili smo se v skupine po pet kolesarjev. Do malice smo večkrat prevozili progo za izpit. Za malico je bila topla juha, da smo se okrepčali. Z nami so bili tudi naši starši. Po malici smo še malo vozili. Ko je potekala izpitna vožnja, nas je vse bilo strah, a smo na koncu vsi opravili izpit.

Pozneje smo dobili kartice in lahko se vozimo po cesti."


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje