Sodelovanje med OŠ Cezanjevci in OŠ Ljubečna

Učenci OŠ Ljubečna so skupaj z učitelji pripravili kratek kulturni program s plesom in petjem

Katja Nemec, petek, 24. maj 2013 ob 17:59
OŠ Cezanjevci na obisku v Ljubečni

OŠ Cezanjevci na obisku v Ljubečni

V petek, 12. 10. 2012, je OŠ Janka Ribiča Cezanjevci gostila zaposlene OŠ Ljubečna. Takrat je ravnatelj iz Ljubečne, g. Martin Grosek povabil ravnateljico Brigito Hojnik, da sodelavce pripelje na ogled njihove šole in popoldansko druženje v Ljubečno.

Tako smo se zaposleni OŠ Janka Ribiča Cezanjevci v petek, 17. 5. 2013, odzvali povabilu ravnatelja in se v popoldanskih urah podali na pot proti prijetnemu kraju v bližini Celja.

Učenci OŠ Ljubečna so nam skupaj z učitelji pripravili kratek kulturni program s plesom in petjem. Ogledali smo si prostore šole, se pogovarjali o delu na njihovi šoli ter izmenjali izkušnje. Po ogledu šole smo se z avtobusom odpeljali na Celjski grad, se sprehodili po notranjosti gradu in doživeli kratek vpogled v življenje na gradu v času Celjskih grofov. Vrnili smo se nazaj v prostore OŠ Ljubečna na sproščeno druženje zaposlenih obeh šol ob prijetni glasbi. Stekli so pogovori o sodelovanju med šolama na različnih področjih. Čas druženja je zelo hitro minil. Polni lepih vtisov smo se podali na pot domov.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje