Najsrečnejši šolski dan

Prireditev je potekala zelo živahno s pridihom glasbe, petja in plesa

Nuša Novak, sreda, 26. junij 2013 ob 23:58
Zaključek šolskega leta

Zaključek šolskega leta

Pred vrati so brezskrbne počitnice ter z njimi poletni meseci, polni užitkov, nepozabnih dogodivščin in visokih poletnih temperatur. Da bi vsem učencem in učiteljem zadnji dan pouka ostal v čim lepšem spominu, so učitelji s pomočjo učencev in ostalih sodelavcev šole, 24. junija, organizirali zaključno prireditev namenjeno slovenskemu prazniku - Dnevu državnosti ter zaključku šolskega leta.

Zraven tega pa so želeli predstaviti tudi utrip iz šolskih dejavnosti, ki so se odvijale na šoli skozi vse šolsko leto. Več o samem življenju in delovanju na šoli, šolskih dejavnosti, športnih, kulturnih in ostalih dosežkih, pa so učenci zapisali in predstavili v že tradicionalnem šolskem glasilu "Mladi Prlek".

Prireditev je potekala zelo živahno s pridihom glasbe, petja in plesa. Ravnateljica šole, Darja Kosič Auer, je podelila tudi prav posebna priznanja učencem z izjemnimi dosežki. Prav posebno priznanje pa sta dobila tudi učenca leta, Sanja Hošpelj in Jakob Škrobar. Zraven njiju pa so prav posebno priznanje prejeli tudi učenci 7.b razreda, ki so bili izbrani za Naj oddelek šole. Za posebno presenečenje na prireditvi pa so poskrbeli tudi učenci filmskega krožka, pod vodstvom Vitomirja Kaučiča, s kratkim filmom "Možnost izbire" in videospotom šolskega banda.

Ob koncu prireditve pa je sledila še tradicionalna tekma v odbojki med učitelji in učenci 8. razredov.

Želimo vam vsem prijetne počitnice, naužite se toplih sončnih žarkov ter uživajte v težko pričakovanih poletnih počitnicah, da si boste nabrali dovolj energije za novo šolsko leto.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje