Foto natečaj Naj klopotec

Pošljite nam svojo fotografijo klopotca in nagrada bo morda vaša

Prlekija-on.net, nedelja, 25. avgust 2013 ob 09:561
Klopotec

Klopotec

Ker je v Prlekiji čas klopotcev, smo se na našem portalu odločili, da pripravimo foto natečaj, kjer bomo izbrali Naj klopotec.  Tema natečaja so fotografije, ki prikazujejo motiv klopotca, ki je značilen za naše kraje, torej klopotec z dvema paroma vetrnic.

Natečaj traja od 25. avgusta do 15. septembra, ko boste uporabniki z glasovanjem na našem portalu izbrali najboljšo. Zmagovalec bo prejel prleški paket (buteljko Vinoreja Kaučič, dve majici Prlekija-on.net - Jas sen Prlek/Prlečka ter prleški spominek). Našo majico bosta prejela tudi avtorja drugo in tretje uvrščene fotografije.

Vsak lahko sodeluje z neomejeno številom fotografij, a od enega klopotca je dovoljena le ena fotografija. Če bo isti avtor poslal več fotografij istega klopotca, šteje prva, ki je prispela k nam oz. prva po abecednem vrstnem redu. Fotografija ni nujno, da je posneta letos, tudi ni nujno da je posneta v Prlekiji, na fotografiji pa mora biti klopotec z dvema paroma vetrnic.

Posebnih zahtev glede velikosti fotografij ni, fotografija edino naj ne bo premajhna (daljša stranica naj bo vsaj 800px).

Avtorji svoje fotografije pošljite na e-naslov info@prlekija-on.net s pripisom "Za natečaj Naj klopotec". Priložena fotografija naj ustreza pogojem, zapišite pa tudi ime kraja, kje je slika bila posneta. Ustrezne fotografije bomo sproti postavili na ogled v fotogaleriji na našem spletnem portalu.

Za natečaj veljajo tudi naša splošna pravila.

Spodaj so na ogled fotografije, ki smo jih prejeli.


Več v Zanimivosti