Vrhunski športnik Dejan Zavec zaposlen v Policiji, sodeloval na sejmu v Gornji Radgoni

Pomurski policisti se predstavljajo s preventivnimi projekti na 51. sejmu kmetijstva in živilstva »AGRA«

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. avgust 2013 ob 12:332
Dejan Zavec na sejmu AGRA

Dejan Zavec na sejmu AGRA

Pomurski policisti se tudi letos, že tradicionalno, predstavljajo s preventivnimi projekti na 51. sejmu kmetijstva in živilstva »AGRA« v Gornji Radgoni.

Prvi dan sejma je bila tako na razstavišču na ogled Posebna enota Policijske uprave Murska Sobota s svojo opremo ter multi-medijsko prezentacijo svojega dela. Predvsem mlajši obiskovalci so hoteli poizkusiti težo neprebojnega jopiča, čelade in v roko prijeti »tonfo«.

Največ pozornosti pa je nedvomno pritegnil vrhunski športnik, v Policiji zaposlen boksarski šampion Dejan Zavec. Tako stari kot mlajši so kar tekmovali, kdo mu bo stisnil roko, izmenjal kako besedo, dobil avtogram in se fotografiral z njim.

Skupaj z Dejanom so kasneje obiskali razstavišče Slovenske vojske in pozdravili njihova vrhunska športnika -  plavalko Tanjo Šmid in kajakaša Jureta Megliča. Pridružila se jim je tudi njihova maskota policist Leon, ki jim pomaga pri številnih preventivnih aktivnostih, ki jih namenjajo otrokom.

Drugi dan sejma je bil namenjen varnosti voznikov enoslednih vozil in preventivnim projektom PP M. Sobota ter konjenikom iz PU Maribor.

Policiji je v zadovoljstvo, da sejemski dnevi uspešno minevajo, tudi po zaslugi policistov in policistk, ki v okolici dogajanja poskrbijo za tekoče in varno odvijanje prometa ter varnost ljudi in premoženja.

pravični ponedeljek, 26. avgust 2013 ob 21:40

BRAVO Dejan ! To ja Ploskač

Zanimivo bi ga bilo videti, ko bi šel v intervencijo na kakšno vaško veselico. To ja

Bi se lokalni "silaki" posrali, ko bi ga videli. Hihihi Zloba Hahaha

TUNČEK petek, 30. avgust 2013 ob 08:49

Jas pa mislin, da policija preveč zaposlüvle "vrhunske" športnike. Sploh pa boks bi mogli že dovno prepovedati. Jaaa

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje