2. Truck Show Miting v Črenšovcih

Pripravili so tudi igre povezane s šoferskim poklicem in kamioni, razstavo in ocenjevanje najboljšega kamiona ter starih tovornih vozil

Bojan Sobočan, ponedeljek, 2. september 2013 ob 17:10
2. Truck Show Miting

2. Truck Show Miting

Minuli vikend se je odvjal 2. Truck Show Miting v Črenšovcih, čigar namen je predvsem družabne narave. Srečanja so se udeležili tudi šoferji in ljubitelji kamionov iz sosednjih držav.

Pripravili so tudi igre povezane s šoferskim poklicem in kamioni, razstavo in ocenjevanje najboljšega kamiona ter starih tovornih vozil.

Prva tri mesta na tekmovanju za najlepši kamion so dosegli:
Prvo mesto Luka Ščavničar iz podjetja Manfred Obruly Austrija, voznik Scania R500, drugo mesto Danijel Mišljenovič Scuderia Metrum s Scanio, tretje mesto pa Andrej Hozjan za Letra d.o.o. z Mercedesom.

Strokovno žirijo so sestavljali upokojeni voznik kamiona, predstavnik organizatorja, (Društvo ZOS) in predstavnik šoferjev, ki so se srečanja udeležili. Ocenjevali so notranji izgled, zunanji izgled, ohranjenost vozila in dodatke kabine.

V igrah, povezanih s šoferskim poklicem oz. kamioni so sodelovale tri ekipe po dva tekmovalca. Najbolje sta se odrezala dvojica pod imenom Tap Mlinarič, za eno točko sta zaostajala ekipa Metrum, tretja pa sta bila ekipa Les Jernej, ki pa sta nedvomno bila favorita publike, saj sta jo zabavala najbolje od vseh tekmovalcev.

Večerni program je popestrila skupina rockerjev iz Prekmurja, po imenu Indisguise.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno