Dobrodelna prireditev za mlade in socialno ogrožene družine

Zavod Korak naprej Murska Sobota je v sodelovanju z drugimi nevladnimi organizacijami priredil dobrodelno prireditev za mlade in socialno ogrožene družine ter njihove otroke

Prlekija-on.net, ponedeljek, 2. september 2013 ob 17:44
Dobrodelna prireditev, foto: Aleš Cipot

Dobrodelna prireditev, foto: Aleš Cipot

V soboto, 31. avgusta, je Zavod Korak naprej Murska Sobota, v sklopu katerega deluje tudi komisijska trgovina z rabljeno otroško opremo in oblačili, v sodelovanju z drugimi nevladnimi organizacijami, v Murski Soboti priredil dobrodelno prireditev za mlade in socialno ogrožene družine ter njihove otroke.

Podarjali so otroško opremo, igračke, oblačila in obutev. Dobrodelno prireditev je popestrila Mlada beltinška banda. Prireditev sta pomagala organizirati MIKK iz Murske Sobote in Mestna občina Murska Sobota.

Prireditev so organizirali z namenom predstavitve organizacij in posredovanja informacij ljudem o tem, kakšno pomoč jim lahko nudijo in kako do te pomoči najlažje priti.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje