PGD Orehovci pripravljajo 1. gasilski kviz

Desetine prosijo, da se prijavijo najkasneje do 5. oktobra, tako da se lahko naredi štartna lista

Prlekija-on.net, sreda, 11. september 2013 ob 12:41
PGD Orehovci vabi gasilske desetine na 1. gasilski kviz

PGD Orehovci vabi gasilske desetine na 1. gasilski kviz

PGD Orehovci vabi gasilske desetine na 1. gasilski kviz, ki bo v nedeljo 13. oktobra, s pričetkom ob 8:30 v gasilskem domu Orehovci. Desetine prosijo, da se prijavijo najkasneje do 5. oktobra, tako da se lahko naredi štartna lista, ki bo posredovana po e-mailu poveljnikom prijavljenih ekip. Ekipe, ki ne bodo prijavljene do navedenega datuma, lahko tekmujejo na koncu štartne liste, za izvedbo kviza pa mora biti prijavljenih najmanj 10 ekip. Prijavnico najdete spodaj.

Kviz ima devet točk. Na vsaki točki opravi nalogo že vnaprej določen tekmovalec. Vsak tekmovalec lahko opravi le eno nalogo. Tekmovalci so vpisani že na prijavnici. Morebitna zamenjava se uredi pri A komisiji.
Kviz je sestavljen iz gasilskih veščin, spretnosti in je naravnan tako, da bo poučen in zabaven. Namen kviza je druženje in zabava, obenem pa se bodo sodelujoči naučili tudi kaj novega.

Kviz bo izveden v vsakem vremenu, prisotna bo tudi policija, ki bo simulirala vožnjo pod vplivom alkohola in rdeči križ iz Gornje Radgone, ki bo pokazal delo z defibrilatorjem in opravljal meritev krvnega tlaka in sladkorja.

Izpolnjeno prijavnico, ki jo najdete tukaj, pošljete po pošti ali po e-mailu, ali na naslov PGD Orehovci, Orehovci 5, 9250 Gornja Radgone ali elektronsko pošto v.pintaric62@gmail.com.

Več informacij o kvizu najdete tukaj, dodatne informacije pa na tel. 031 776 770, Pintarič Vinko ali na mail v.pintaric62@gmail.com in jocapob@gmail.com.

Več o kvizu
Prijavnica


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje