Občina Ljutomer pripravila sprejem za ekipo Top Gun

Ekipa Top Gun je v sredini septembra osvojila naslov evropskega ekipnega prvaka v elektronskem pikadu

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. oktober 2013 ob 14:23
Sprejem ekipe Top Gun

Sprejem ekipe Top Gun

Po odličnem nastopu ekipe Top Gun, ki je v Wisli na Poljskem, osvojila naslov evropskega ekipnega prvaka v elektronskem pikadu, je Občina Ljutomer za člane pripravila sprejem.

Ekipa Top Gun osvojila naslov evropskega ekipnega prvaka v elektronskem pikadu
Ekipa Top Gun osvojila naslov evropskega ekipnega prvaka v elektronskem pikadu

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, se je sicer opravičila za odsotnost, je pa njeno poslanico prebral podžupan Janez Vencelj ter jim ob tem podaril monografijo Ljutomera in majhne pozornosti za vsakega člana kluba. Člani kluba so prav tako županji podarili darilo v zahvalo, s seboj pa so prinesli tudi pokale.

Županja je v poslanici med drugim zapisala: "Zato smo občanke in občani ponosni na vaše delo, na angažma in srčnost, ki jo izkazujete skozi leta. Vemo tudi, da ne bi šlo brez podpore doma, pri družini in krogu ljudi, ki vam stojijo ob strani.
Pred našo občino, državo in ljudmi, ki živimo v njej, stojijo številni izzivi. Ampak verjamem, da na smemo dovoliti, da nas ti izzivi odvrnejo od aktivnosti in vsebin, ki nam pomagajo postati boljši ljudje, boljša skupnost, boljše okolje.
Srčno upam, da boste v prihodnje nadaljevali z vašim delom, spodbujali mlade, da se vam pridružijo in še naprej opozarjali nase doma in po svetu.
To bi bila ena izmed lepih popotnic na naši osebni in skupni družbeni poti naprej, na kateri potrebujemo moč in vztrajnost evropskih prvakov.
Iskreno vam čestitam in želim mnoge nadaljnje uspehe
".

Na sprejemu je bil prisoten tudi Branko Žnidarič, sekretar Športne zveze Ljutomer in podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije, ki je ob tem čestital klubu.

Ekipa Top Gun je naslov evropskega ekipnega prvaka osvojila v sestavi Darko Marinič (kapetan), Drago Šnajder, Leon Mertuk in Sašo Kopše, moška reprezentanca je na EP osvojila bronasto kolajno, ženska pa 4. mesto.

Po uradnem sprejemu so v sproščenem vzdušju poklepetali še o izkušnjah iz tekmovanj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje