Z branjem zalivamo in oblikujemo naše drevo življenja ...

Otvoritev Knjižnice Središče ob Dravi

Nina Šulek, petek, 11. oktober 2013 ob 09:20
Otvoritev Knjižnice Središče ob Dravi

Otvoritev Knjižnice Središče ob Dravi

Od torka, 8. oktobra, so krajani Središča ob Dravi bogatejši za knjižnico, ki je svoj prostor dobila v Osnovni šoli Središče ob Dravi. Na prireditvi ob otvoritvi so nekaj besed zadovoljstva ob novi pridobitvi izrazili ravnateljica Osnovne šole Središče ob Dravi, Jasna Munda, direktorica Knjižnice Franca Ksavra Meška Ormož, Milica Šavora, direktor Knjižnice Ivana Potrča Ptuj, Matjaž Neudauer in župan občine Središče ob Dravi, Jurij Borko. Prireditve so se udeležili tudi župan občine Sveti Tomaž, Mirko Cvetko in podžupan občine Ormož ter državni svetnik, Branko Šumenjak.

V programu so sodelovali Mladinski pevski zbor OŠ Središče ob Dravi z recitatorji pod vodstvom Dragice Cvetko, pianist Tomaž Zamuda iz Glasbene šole Ormož, pravljičarka Liljana Klemenčič iz Knjižnice Ivana Potrča Ptuj in Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož.

Knjižnica je torej uradno odprla svoja vrata. Za uporabnike bo odprta ob ponedeljkih, sredah in petkih od 14.00 do 18.00 ure. Gradivo je postavljeno v skupnem prostoru, ki ga uporabljajo tudi učenci in zaposleni na šoli v dopoldanskem času. Šolsko gradivo je postavljeno na policah v zeleni, gradivo Knjižnice Središče ob Dravi pa na policah v rumeni barvi.

Vabljeni v knjižnico, da boste izbrali tisto knjigo, s pomočjo katere bo vaše drevo življenja še lepše, še bolj cvetoče ...


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje