Tržnica z jesenskimi dobrotami

Učiteljice so na igrišču OŠ organizirale tržnico s prodajo sadja, ki so ga prinesli otroci od doma

Nuša Novak, petek, 11. oktober 2013 ob 23:57
Jesenska tržnica na OŠ

Jesenska tržnica na OŠ

Učiteljice podaljšanega bivanja OŠ Ivana Cankarja Ljutomer, so se ves teden pridno trudile in skrbile za to, da so učencem čim bolj popestrile popoldanske urice z različnimi dejavnostmi in aktivnostmi. Ker praviloma za teden otroka velja, da naj ne bi bilo domačih nalog, se učiteljice tako lahko bolj posvetijo otroški igri, zanimivim ustvarjalnim delavnicam in otroškim željam.

Ker učenci obožujejo tržnico, kjer lahko nakupujejo in prodajajo različne jesenske dobrote, so učiteljice v četrtek, 10. oktobra, na igrišču OŠ, organizirale tržnico s prodajo sadja, ki so ga prinesli otroci od doma. Učenci so si en dan prej izdelali tudi denarnice in denar iz papirja, da so lažje trgovali z dobrotami. Cene so bile sicer malce »zasoljene«, ampak kljub temu se je dalo kaj barantati. Za boljše vzdušje pa so poskrbeli tudi odlični pečeni kostanji.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje