Sestanek s krajani KS Cven

Sestanek z občani KS Cven z namenom seznanjanja z izgradnjo vodovodnega omrežja

Prlekija-on.net, sreda, 23. oktober 2013 ob 10:082
Sestanek s krajani KS Cven

Sestanek s krajani KS Cven

Občina Ljutomer je nadaljevala s sestanki z občani krajevnih skupnosti in s seznanjanjem z izgradnjo vodovodnega omrežja. Tokrat so se sestali s krajani v KS Cven. Osnovni cilj investicije je zagotovitev zdrave pitne in požarne vode vsem občanom po zahtevah veljavne zakonodaje.

Sestanka so se udeležili županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, direktor Občinske uprave Občine Ljutomer Tomislav Zrinski in zaposlen na projektu sistem C Janez Rožmarin.

Kot na prejšnjih sestankih, se je srečanja tudi tokrat udeležil direktor podjetja Teleing d.o.o. Janez Smolkovič in predstavil gradnjo optičnega omrežja, ki je tam že sicer večinoma zgrajeno.

Ob koncu je nekaj besed povedal še Valentin Odar iz Ensvet ter predstavil svetovalno pisarno, ki deluje v Ljutomeru in kjer imajo občani možnost brezplačnega svetovanja o energetiki.

antonM sreda, 23. oktober 2013 ob 15:33

A to je pa bilo v zadružnem domu na Cvenu, katerega ne bi bilo, če nebi bilo nekaterih svetnikov, svetnikov ki sestavljajo večino.
svetniki hvala vam Respekt

županja skupaj s podžupanom in nekaterimi svetniki je tedaj nasprotovala vloženem amadmaju, torej so bili proti obnovi. Hjooj

Pogledati je treba tisto sejo in jasno bo kdo je v Lotmerku kdo. Aplavz

kooper četrtek, 24. oktober 2013 ob 14:31

tudi asfalt v Pristavo iz Cvena bi bil, če nekaterih svetnikov ne bi bilo...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje