Otvoritev letne razstave Fotokluba Murska Sobota

Gre za posebno fotografsko razstavo v kateri so fotografije natisnjene na platno in tako razstavljene na način kot slike

Bojan Sobočan, torek, 5. november 2013 ob 15:02
Fotografska razstava na temo prosto

Fotografska razstava na temo prosto

V ponedeljek, 4. novembra, je Kulturno društvo Fotoklub Murska Sobota v Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti odprlo letno klubsko fotografsko razstavo na temo prosto. Člani kluba so se na razstavi predstavili s svojimi najboljšimi deli, ki so jih naredili v letošnjem letu. Razstavljeni izdelki pričajo o kvaliteti in znanju članov društva. Razstava bo odprta za ogled vse do 23. novembra.

Prav tako si je mogoče v knjižnici ogledati vse do 16. novembra, še razstavo fotografij na platnu, ki jo razstavljajo prav tako člani Fotoklub Murska Sobota.

Gre za posebno fotografsko razstavo v kateri so fotografije natisnjene na platno in tako razstavljene na način kot slike. S to razstavo želijo prikazati sodoben pristop tiskanja in s tem najti skupno točko fotografije s slikarstvom. Na razstavi je skupno razstavljeno devetnajst fotografij.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje