Z izgradnjo vodovodnega omrežja so se seznanili tudi na Stari Cesti in v Radomerju

Sestanek z občani KS Stara Cesta in Radomerje z namenom seznanjanja z izgradnjo vodovodnega omrežja

Prlekija-on.net, torek, 5. november 2013 ob 15:191
Sestanek na Stari Cesti

Sestanek na Stari Cesti

Občina Ljutomer je minuli teden z izgradnjo vodovodnega omrežja seznanila tudi občane krajevnih skupnosti Stara Cesta in Radomerje. Osnovni cilj te investicije je zagotovitev zdrave pitne in požarne vode vsem občanom po zahtevah veljavne zakonodaje.

Sestanka na Stari Cesti sta se udeležila podžupan Občine Ljutomer Janez Vencelj in zaposlen na projektu sistem C Janez Rožmarin, v Radomerju pa Rožmarin in direktor Občinske uprave Občine Ljutomer Tomislav Zrinski.

V obeh KS je ob koncu nekaj besed povedal tudi Valentin Odar iz Ensvet ter predstavil svetovalno pisarno, ki deluje v Ljutomeru in kjer imajo občani možnost brezplačnega svetovanja o energetiki.

To sredo bo projekt predstavljen v Ljutomeru.

olinad torek, 5. november 2013 ob 23:59

Drogi lidje. Naredilo de se skupno vodovodno omrežje, kerega de prevzela multinacionalna firma iz nekšne drüge držove (slovenske bodo itak vse pokrepale, zato ka morejo, takšna je politika), tepa de kumaj hüdo. Tüdi zato zej Evropa to financira, plačali pa mo vsi, pa še voda de dražja za 400%. Dobro si zapunte. Politiki so kurbe, oni do nan glih to zrihtali, zato pa jih bomo za nagrado drügič volili na volitvah. Mi v Pomurji mamo naše vode čisto zadosti, je pa prepoceni, pa držova premalo dobi, pa multinacionalke nič ne zaslüžijo. Bote vidli, za kredit ki de ga naša držova dobila drügo leto od EU, bomo morali dati vodo v privatizacijo. Tepa še elektriko, pa železnice, pa telekom, pa..... Samo tega van niše neje poveda tan na sestanki. Pa na zdrovje, zaenkrat še z domočo vodo. Jaz bon vredi preživja, sej sen po horoskopi vodnor.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje