Martina zapustila Gostilno

27-letna Martina Žibrat iz Ljutomera, je v šovu Gostilna išče šefa sedla na prvi vroči stol, na drugega pa posadila Mitja, ki je ostal v igri za končno zmago

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. november 2013 ob 22:35
Martina

Martina

V šovu Gostilna išče šefa, kjer je nastopala tudi 27-letna Martina Žibrat iz Ljutomera in je drugič sedla na vroči stol, so gledalci odločili, da zapusti šov. Na drugi vroči stol je posadila Mitja, kateri ji je v zadnjem tednu pri vodenju sicer pomagal, a jo tudi zelo kritiziral.
Martina, foto: Facebook profil

Martina bo sedla na vroči stol


Oddaja je na sporedu na POP TV vsak dan, razen ob torkih, ob ponedeljkih pa oddaje potekajo v živo z voditeljico Lili Žagar, komentatorji Markom Pavčnikom, Savino Atai in Mišom Stevanovićem. V ponedeljek je tudi čas, ko je na vrsti izločitev enega od tekmovalcev. Tokrat je na vroči stol ponovno sedla Martina, ki so jo tekmovalci nominirali, Martina pa je za nasprotnika na vročem stolu izbrala Mitja, nakar so gledalci odločili, kdo mora šov zapustiti. Gledalci so odločili, da šov zapusti Martina.

Tekmovalci šova 11 tednov skupaj živijo, tekmujejo in ustvarjajo pod mentorstvom vrhunskega kuharskega mojstra Bineta Volčiča, ki je njihov mentor in hkrati najstrožji kritik. Cilj tekmovalcev v šovu je popeljati Gostilno pri šefu do uspeha, vsak zase pa se v intenzivni tekmi potegujejo za zmago, ki prinaša 50.000 evrov, in dokazujejo, da so prav oni najboljši kuharski šef v šovu. Zadnja odločitev o tem, kdo kuha in kdo pakira, pa bo pripadala gledalcem.

Sicer pa je v šovu nastopila še ena tekmovalka iz Prlekije, ki je tekmovanje zapustila že prej.


Več v Družabno