Predbožični dobrodelni koncert za otroke Pomurja

V organizaciji Leo cluba MS in Moderne glasbene šole JAMA, bo 23. decembra 2013 ob 19.30 uri, koncert v dvorani Gledališča Park v Murski Soboti

Prlekija-on.net, torek, 10. december 2013 ob 11:45
Koncert bo 23. decembra 2013 ob 19.30 uri, v dvorani Gledališča Park v Murski Soboti

Koncert bo 23. decembra 2013 ob 19.30 uri, v dvorani Gledališča Park v Murski Soboti

»Otroci so naše največje bogastvo,« pravi stari rek. Pa je res temu tako?

S temi vprašanji smo se v Dobrodelnem Leo clubu Murska Sobota začeli ubadati, ko smo dobili prošnjo za pomoč s strani ene izmed pomurskih osnovnih šol z vprašanjem, če bi lahko pomagali družinam, ki svojim otrokom ne morejo plačati zimskih letovanj, ki jih organizira šola. Ker smo mnenja, da noben otrok na svetu ne bi smel biti prikrajšan, smo se povezali z Moderno glasbeno šolo JAMA, katere vodstvo nam je takoj bilo pripravljeno priskočiti na pomoč.

V zelo kratkem času smo se skupaj odločili, da bomo organizirali dobrodelni koncert. Koncert, s katerega izkupičkom bomo otrokom omogočili zimsko letovanje in takšen koncert, ki si ga bodo obiskovalci zapomnili. Rdeča nit koncerta bo dobrodelnost. Glasbena šola JAMA je prevzela glasbeni del, mi (Leo club Murska Sobota) smo prevzeli ostalo. Nastopili bodo učenci JAME, njihovi mentorji in posebni glasbeni gostje, kot so: Alma Merklin, NAŠ big band iz Ljutomera, HAMO iz skupine Hamo in tribute 2 love, DOMINIK BAGOLA pevec skupine Baladero, MAJA ZALOŽNIK in TRKAJ. Naj omenimo, da so se glasbeni gostje z veseljem odzvali našemu povabilu.  Prireditev bosta povezovala MIRAN CAMPLIN in PRIMOŽ DANI, znana pomurska komedijanta.

Sredstva od prodanih kart bodo v celoti namenjena pomoči potrebnim pomurskim otrokom. Podprli so nas tudi murskosoboški župan, ki nam je brezplačno odstopil dvorano Gledališča Park v Murski Soboti, kakor tudi drugi sponzorji, ki so nam omogočili lažjo organizacijo.

Vsi imamo spomine na svoje šolske izlete - omogočimo jih VSEM otrokom Pomurja!

Karte lahko že kupite v gostilni Na Küjkli, v Moderni glasbeni šoli Jama in na blagajni Gledališča park (stara kinodvorana)! Cena vstopnice je 5 evrov

Dobrodelni Leo club Murska Sobota


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje