V Kačurah voznica osebnega avtomobila zapeljala s ceste

Nesreča se je zgodila, ko je voznica osebnega avtomobila najprej trčila v srno in nato zapeljala izven vozišča, kjer se je vozilo obrnilo na bok

Prlekija-on.net, sreda, 11. december 2013 ob 09:58

Prometna nesreča v Kačurah

V sredo, 11. decembra, okoli 8.15 ure, se je na relaciji Ormož - Ljutomer, na odseku imenovanem tudi Kačure, zgodila prometna nesreča, kjer je voznica osebnega avtomobila zapeljala s ceste.

Nesreča se je zgodila, ko je voznica osebnega avtomobila najprej trčila v srno in nato zapeljala izven vozišča, kjer se je vozilo obrnilo na bok. Voznica je ostala ukleščena v vozilu, gasilci PGD Ljutomer pa so jo s tehničnim posegom rešili iz vozila. Voznica se je pri tem lažje telesno poškodovala, reševalci NMP Ljutomer pa so jo odpeljali v zdravstveni dom.

Glede na zavijajoče sirene skozi Ljutomer in število aktiviranih gasilskih vozil, je verjetno marsikdo pomislil spet na najhujše, a se tokrat na srečo ni končalo tragično. Na istem odseku se je namreč pred desetimi dnevi zgodila huda prometna nesreča, kjer je ena oseba izgubila življenje.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika