Otroci v delavnicah izdelovali angelčke iz ličja

Center DUO je pripravil delavnice za otroke podaljšanega bivanja iz 1. do 4. razreda Osnovne šole Veržej

Jože Žerdin, ponedeljek, 16. december 2013 ob 10:45
Delavnice v Centru DUO

Delavnice v Centru DUO

V Centru DUO v Veržeju je bilo v petek, 13. decembra, zelo živahno in veselo, kajti Center je pripravil delavnice za otroke podaljšanega bivanja iz 1. do 4. razreda Osnovne šole Veržej v prostorih Centra domače in umetnostne obrti DUO Veržej.

Na delavnice so prišle pletarke iz Zadruge Pomelaj iz Male Polane, katere so otrokom prikazovale izdelovanje angelčkov iz ličja in otroci so svoje izdelane angelčke odnesli domov in z njimi bodo okrasili božično drevo.

Otroci so se razdeli v dve skupini, eni so izdelovali angelčke, drugi pa so odšli v prostore knjižnice, ki je v Ekomuzju, kjer jih je pričakala Mateja Rus, ki so skupaj z njo prebirali pravljice in jih tudi risali na papir. Nato sta se skupni otrok zamenjali in tako so vsi otroci bili deležni celotne ponudbe Centra DUO, tako delavnice, kot pravljične ure. Tega prazničnega petka so bili nadvse zadovoljni mentorji delavnice in otroci. Ob tej priložnosti so si otroci v Puščenjakovi dvorani Centra DUO ogledali vseslovensko razstavo jaslic.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje