Kuhajmo z Martino!

Martina iz Gostilne išče šefa je obiskala učence na OŠ Ljutomer

Nuša Novak, nedelja, 22. december 2013 ob 15:06
Martina iz Gostilne išče šefa je obiskala učence na OŠ Ljutomer

Martina iz Gostilne išče šefa je obiskala učence na OŠ Ljutomer

Resničnostni šovi so tudi pri nas v Sloveniji, zagotovo eden izmed najbolj gledanih televizijskih žanrov nasploh. V letošnjem šovu Gostilna išče šefa, katerega smo z zanimanjem spremljali tudi Prleki in z veseljem navijali za našo prleško favoritko Martino Žibrat, je bilo zelo vroče, saj so tekmovalci s pridom vrteli svoje kuhalnice in s trudom uporabljali svoje znanje.

Kljub vsem dejavnikom, pa je Martina zagotovo ostala naša glavna favoritka in zmagovalka, saj nas je kljub svoji pridnosti in marljivosti, najbolj pritegnila z iskrenim nasmehom in toplino v srcu. Sama pravi, da se od sedaj naprej, ko ima »nov zobek«, zaradi katerega je zopet morala sesti na »vroči stol« pri zobozdravniku Juretu v Brežicah, tudi veliko raje smeji, saj je njen nasmeh sedaj še veliko lepši in popolnejši.
 
Poleg odraslih, pa je največ občudovanja vzbudila tudi pri otrocih in mladih, ki po odhodu iz Gostilne, Martino spremljajo na vsakem koraku.

V petek, 20. decembra, so učenci podaljšanega bivanja OŠ Ivana Cankarja Ljutomer, pod vodstvom učiteljice Stanke Kukolj, povabili Martino v prostore šolske kuhinje, da bi skupaj z njimi pripravila kakšno specialiteto, ki jo je sama pripravljala tudi v televizijskem šovu. Kljub temu, da je Martina šolo obiskala v času, ko skorajda ni več pouka, je bil njen obisk prava senzacija, saj so se učenci kar usuli okoli nje in čakali na podpise.

Martina se je tudi tokrat izkazala za imenitno gostiteljico v pripravi jedi, katere je s pomočjo številnih pomočnikov odlično pripravila. Učenci so neskončno uživali, ko so lahko sami poizkusili narediti čokoladni vrt in obložene kruhke. Na koncu pa smo se vsi skupaj najedli in posladkali z dobrotami, ki smo jih pripravili s skupnimi močmi. Nato je naša slavna kuharica še obdarila učence z majhno pozornostjo, oni pa so ji v zameno zapeli nekaj pesmic, ki so se jih naučili v šoli.

Draga naša Martina, hvala ti za prelepe skupne trenutke, veliko uspeha na nadaljni poti in še naprej ostani takšen sonček, kot si bila do sedaj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje