Pust na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci

Na pustni torek jih je obiskala pevka Claudia

Katja Nemec, sreda, 5. marec 2014 ob 17:08
Obiskala jih je pevka Claudia

Obiskala jih je pevka Claudia

V torek, 4. marca, so se učenci Osnovne šole Janka Ribiča Cezanjevci in otroci iz vrtca Cezanjevci skupaj z učitelji in vzgojiteljicami zbrali v šolski telovadnici s prav posebnim namenom. Na pustni torek jih je namreč obiskala pevka Claudia; pravzaprav je bila ta dan gusarka Claudia.

V družbi škrata Zmešnjavčka je naše majhne in velike maškare povabila k petju in plesu. Skupaj so zapeli pesmi, kot so Abeceda, Mavrica, Leva desna, Vlakec štirih letnih časov … V šolski telovadnici so zaplesale čebelice in pikapolonice, zapeli gusarji in klovni, poskakovale princeske in rožice, rajale in se veselile še druge zanimive maškare. Gusarka Claudia se je morala posloviti, škrat Zmešnjavček pa si je vzel čas za najmlajše in se z njimi fotografiral.

Ples nas je utrudil, zato smo se na hitro okrepčali s krofi (ti seveda na ta dan niso smeli manjkati), ter se z besedami 'Jujujuhuhu za debelo repo, jujujuhuhu maškare so tu' podali na kratek pohod po Cezanjevcih. Ustavili smo se v trgovini pri Pušenjakovih, kjer so nas razveselili z bonboni. Naše maškare so dobile veliko novih idej in že razmišljajo, v kaj se bodo našemile naslednje leto.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje