Rožice za mame

Ob Materinskem dnevu prireditev na Pertoči

Filip Matko, torek, 25. marec 2014 ob 12:36
Nastop z baloni sreče

Nastop z baloni sreče

Kulturno turistično društvo Pertoča je po tradiciji poskrbelo za kulturno in družabno prireditev ob 25. marcu - Materinskem dnevu tudi letos. V dvorani vaško gasilskega doma so bogat program za vse mamice in babice izvedli v soboto, 22. marca.

Na odru so se najprej zvrstili najmlajši iz domačega vrtca ter Podružnične osnovne šole Pertoča, zapel je Moški pevski zbor Rožmarin pod vodstvom zborovodkinje Andreje Nemec in kot gostje so nastopili plesalke in plesalci Folklorne skupine Bogojina.

Številno občinstvo v dvorani sta pozdravila ter čestitala ženam in materam župan Občine Rogašovci Edvard Mihalič ter župnik Župnije svete Helene s Pertoče Joško Vinkovič.

Za dobro mero dobre volje in smeha je poskrbela domača dramska skupina KTD Sončnica (igrali so: Andreja Šadl, Klementina Lang, Stanko Dervarič in Jože Mencigar) pod režijskim vodstvom Valentine Novak, ki je poskrbela tudi za sceno. Zaigrali so prizore »Zgode in nezgode ob jubileju srebrne poroke«. Že ob vhodu so vsem ženskam razdelili priložnostno darilce, po kulturni prireditvi pa sta sledila pogostitev in družabno srečanje.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje