Letos že četrti »Dan za spremembe«

Namen je sprememba miselnosti ljudi, medsebojna pomoč, promocija prostovoljstva, čut za sočloveka in širše družbeno okolje

Bojan Sobočan, sreda, 9. april 2014 ob 23:35
Dan za spremembe

Dan za spremembe

Letos je potekal že četrti »Dan za spremembe«, katerega namen je sprememba miselnosti ljudi, medsebojna pomoč, promocija prostovoljstva, čut za sočloveka in širše družbeno okolje. Dogodek je potekal v organizaciji Slovenske filantropije – Združenja za promocijo prostovoljstva.

V sklopu tega dogodka je potekalo več prireditev in aktivnosti. K organizaciji so pristopili tudi Hiša sadeži družbe Murska Sobota, dogodek pa je podprla tudi Občina Murska Sobota. Ena izmed teh aktivnosti je bila tudi organizacija dobrodelnega bazarja.

Na dobrodelnem bazarju so sodelovala različna društva in nevladne organizacije, šole in druge ustanove. Bazar je potekal v petek od 13:00 do 17:00 ure na Trgu kulture v Murski Soboti. Na njem so društva in organizacije po simbolični ceni prodajale različne še uporabne, vendar po večini rabljene stvari. Tako so lahko obiskovalci za simbolično ceno kupili stvari, ki jih potrebujejo, istočasno pa so prispevali nekaj sredstev za dobrodelne namene.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje