Debatni mnogoboj na temo »Prihodnost Prlekije za mlade«

Debatni mnogoboj bo potekal v petek, 18. aprila, od 12. ure dalje, v Golarjevi domačiji, vstop je prost

Prlekija-on.net, sreda, 16. april 2014 ob 12:25
Prleška mladina

Prleška mladina

V sklopu projekta »Prleška mladina«, ki ga izvajamo v tem letu, v petek, 18. aprila, skupaj z Gimnazijo Franca Miklošiča Ljutomer pripravljamo Debatni mnogoboj na temo »Prihodnost Prlekije za mlade«, ki je namenjen srednješolcem, njihovim pogledom in predlogom.

Debatni mnogoboj bo potekal v petek, 18. aprila, od 12. ure dalje, v Golarjevi domačiji v Ljutomeru. Vstop je prost.Projekt »Prleška mladina« poteka na območju enajstih občin LAS Prlekija, ki sega od Apač do Središča ob Dravi, namenjen pa je problematiki mladih, njihovi perspektivi in prihodnosti v domačem okolju. Nosilec projekta je portal Prlekija-on.net, ki je z naborom predvidenih aktivnosti načel kreativno razpravo o prihodnosti mladih v Prlekiji, poskuša vplivati na izboljšanje njihove samopodobe, okrepiti motivacijski naboj mladih za kreativne in poslovne dejavnosti, predstavlja primere dobrih praks ter uspešne podjetniške zgodbe v lokalnem okolju.

LAS PrlekijaKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Kultura in izobraževanje

Pihalna Godba Občine Dornava v Šabcu

Pihalna godba Občine Dornava na karnevalu v Šabcu

četrtek, 19. september 2019 ob 17:44
Sprehod za spomin v mesecu Alzheimerjeve bolezni

DOSOR-jev Sprehod za spomin v mesecu Alzheimerjeve bolezni

četrtek, 19. september 2019 ob 17:34
Nagrajenci GFML

Krkina priznanja in nagrade za mlade raziskovalce GFML

četrtek, 19. september 2019 ob 15:00