Podelili priznanja najuspešnejšim dijakom in dijakinjam

Proslava in podelitev priznanj najuspešnejšim dijakom Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer

Prlekija-on.net, torek, 24. junij 2014 ob 14:46
Podelitev priznanj najuspešnejšim dijakom

Podelitev priznanj najuspešnejšim dijakom

Na zadnji dan pouka, v šolskem letu 2013/2014, je Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer, na šolski proslavi podelila priznanja najboljšim dijakinjam in dijakom. Letos je priznanja prejelo 93 dijakov in dijakinj.

Prireditev je potekala v okviru proslave ob Dnevu državnosti v športni dvorani ŠIC, v torek, 24. junija dopoldan. Slavnostna govorka je bila Nuša Rajher, ki je za Slovenijo nastopila na taekwondojskem delu Poletnih olimpijskih iger 2012 v Londonu, kjer je osvojila deveto mesto v kategorija nad 73 kg.

Med gosti so bili tudi županja in župani nekaterih prleških občin, predstojnica Zavoda za šolstvo Irena Kumer, ki je dijakom spregovorila nekaj besed, zbrane pa je nagovoril tudi ravnatelj gimnazije Zvonko Kustec.

Ob koncu so razglasili še zmagovalni razred letošnjega kulturnega maratona, ki je za nagrado prejel izlet v Gardaland. Zavrteli pa so tudi svoj filmček Happy, ki so ga posneli in si ga lahko ogledate spodaj.

Seznam vseh dijakov in dijakinj, ki so prejeli priznanja, lahko vidite tukaj.

Happy GFML from STUDIO VILA on Vimeo.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje

Meškove pohodne poti

Meškove pohodne poti so pritegnile blizu 200 ljudi

ponedeljek, 17. junij 2024 ob 19:10
Sprejem najuspešnejših učencev pri županu

Župan sprejel najuspešnejše učence

ponedeljek, 17. junij 2024 ob 16:42
Uspehi učencev POŠ Cven

Uspehi učencev POŠ Cven na natečajih

ponedeljek, 17. junij 2024 ob 09:48