Z mačkom Murijem na počitnice

V ponedeljek, 23. junija, so se na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci z zaključno prireditvijo podali na počitnice

Karmen Rauter, torek, 24. junij 2014 ob 23:25
Z mačkom Murijem na počitnice

Z mačkom Murijem na počitnice

Ko se po šolski stavbi razlega smeh razposajenih učencev, ko so šolske torbe prazne, ko učitelji z raznimi papirji tekajo sem in tja in v zadnji naglici urejajo stvari … je čas za počitnice. Tiste dolge, dvomesečne! In resnično so tudi letos prišle.

Učenci naše šole so se še zadnjikrat v tem šolskem letu predstavili na zaključni prireditvi, ki smo jo poimenovali Z mačkom Murijem na počitnice. Rdeča nit prireditve je bil maček Muri, ki je popisal in nanizal vse dogodke naše šole. Njemu v čast so učenci zapeli pesem Ko zapoje zvonček v uri, zaplesali z muco Maco, predstavili izštevanko o gluhi kozi, zaigrali skeč o pasjih bombicah, se vozili s kolesom po odru, kradli češnje s folkloro, iskali dva navihanca v Komediji zmešnjav, prisluhnili zboru in pesmi Tata vozi polako, ki sta jo zapela učenec naše šole, Luka Marinič, in njegov oče. Slednji je poskrbel tudi za ozvočenje na prireditvi. Sledile so besede zahvale naše ravnateljice, ge. Brigite Hojnik, ter podelitev pohval najboljšima učenkama naše šole, Urški Filipič in Reji Žinko.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje