Na Razkrižju je potekalo srečanje starejših in bolnikov

Srečanja se je udeležilo nekaj čez 40 starejših in bolnikov

Jože Žerdin, petek, 27. junij 2014 ob 08:45
Srečanje starejših in bolnikov na Razkrižju

Srečanje starejših in bolnikov na Razkrižju

Župnijska Karitas Razkrižje in župnija Razkrižje sta v sredo, 25. junija, pripravili župnijsko srečanje za starejše in bolnike iz vasi Razkrižja, Šafarskega, Veščice, Šprinca in Globoke. Srečanje, katerega se je udeležilo nekaj čez 40 starejših in bolnikov se je v župnijski cerkvi začelo s sveto mašo, katero je daroval domači župnik msgr. Franc Režonja.

Med mašo so vsi prejeli bolniško maziljenje, sledil je nagovor domačega župnika, ki se je vsem, ki so se udeležili srečanja zahvalil, da so se po svojih močeh udeležili srečanja. Vsak, ki se je udeležil srečanja je v spomin prejel lep naravni spominček, izdelali pa so jih v Varstveno delovnem centru v Ljutomeru, katerega krasi domača župnijska cerkev in znak župnijske Karitas Razkrižje.

Največjo težo za organizacijo je nosila skupaj s člani, vodja Župnijske Karitas Terezija Nemec. Po sveti maši so se še vsi skupaj nekaj časa zadržali v župnijskih prostorih na druženju, obujanju spominov ter na zakuski. Med udeležence srečanja je prišel in jih pozdravil tudi tajnik Škofijske Karitas Murska Sobota Jože Kociper.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno