Medgeneracijsko srečanje članov Društva upokojencev Veržej

V Bunčanih je potekalo medgeneracijsko srečanje, katerega so se me drugim udeležili upokojenci in mladi iz občine Veržej

Jože Žerdin, petek, 27. junij 2014 ob 08:56
Medgeneracijsko srečanje v Bunčanih

Medgeneracijsko srečanje v Bunčanih

Društvo upokojencev Veržej je skupaj z Demokratsko stranko upokojencev pripravilo v četrtek, 26. junija, v prostorih vaško - gasilskega doma v Bunčanih medgeneracijsko srečanje, katerega so se me drugim udeležili upokojenci in mladi iz občine Veržej.

Medgeneracijskega srečanja se je v Bunčanih udeležilo 125 udeležencev vseh starosti. V začetku srečanja je bil kratek kulturni program v katerem so nastopili oktet iz Veržeja in starejša folklorna skupina Leščeček iz Veržeja. Ker pa so Prleki veseli ljudje na srečanju ni manjkalo domače glasbe s harmoniko.

Zbrane so nagovorili predsednik Društva upokojencev Veržej Arih Ernest, poslanec v DZ Franc Jurša, predsednik Pokrajinskega odbora Desus Jože Klemenčič in župan občine Veržej Slavko Petovar. Na srečanju je bil predstavljen program Desusa, pri čemer se stranka Desus zavzema za medgeneracijsko solidarnost in sodelovanje, na področju položaja starejših, sociale, zdravstva in gospodarske politike.


Več v Družabno