Gostilna pr' Francet je obratovala v Kuršincih

Ob 5 letnici obratovanja Turistične kmetije Vrbnjak so posneli televizijsko oddajo

Branko Košti, ponedeljek, 11. avgust 2014 ob 21:553
Gostilna pr Francet v Kuršincih

Gostilna pr Francet v Kuršincih

Gostilna pr' Francet, je v nedeljo, 10. avgusta popoldne, obratovala v Kuršincih pri Mali Nedelji in to kar pod šotorom na dvorišču Turistične kmetije Vrbnjak. Gostom gostilne je bilo na voljo vse, kar se od dobre gostilne pričakuje: odlična hrana, hladna pijača, prijazna postrežba brhkih mladenk in nekaj, kar danes tudi v dobrih gostilnah večkrat primanjkuje: obilica dobre volje in veselja.

Za dobro voljo in odlično razpoloženje so poskrbeli številni glasbeniki, pevci, humoristi, plesalke in plesalci ter predstavniki domačih in okoliških društev, katere je voditelj oddaje Gostilna pr' Francet, France Peternel, povabil na snemanje nove iz serije priljubljenih oddaj, katere so že tretje leto prisotne na regionalni TV mreži.

Obiskovalci gostilne so tako lahko zaploskali Starim prijateljem s Kicarja, Suzani Mally in skupini Em Boy, Prleškemu odmevu, Boštjanu Leniču, Fantom izpod Lisce, Pišteku, Jovi Bandu, Andreji Čamernik, Lidiji Vinšek, Triu Pogladič, Künštnim Prlekom, Plesnemu društvu Kan Kan, Majdi Grošelj, ansamblu Poet, ansamblu Trubadurji, Tadeju Vesenjaku, Prleškemu kvintetu, Marku Tivadarju, Ireni Svoljšak, Viktoriji Petek, Simonu Cokanu, FS Mala Nedelja in še komu. Ob prijetnih in vedrih melodijah so se lahko tudi zavrteli.

O TV programih in terminih predvajanja posnetih oddaj, ki so gotovo enkratna promocija kraja z okolico in celotne lokalne skupnosti, predvsem pa Turistične kmetje Vrbnjak, katera je s to prireditvijo obeležila pet let uspešnega delovanja, vas bomo v kratkem obvestili, že predvajane predhodne oddaje pa si lahko ogledate na spletni strani www.dgu.si (gostilna pr' Francet) ali na facebooku.


Več v Družabno