Vrtnarstvo Klement iz Cvena

Kakovostno vrtnarstvo s preverjenim poreklom

Oglasno sporočilo, četrtek, 18. september 2014 ob 14:29
Vrtnarstvo Klement

Vrtnarstvo Klement

V dvajsetem letu delovanja se Vrtnarstvo Klement iz Cvena predstavlja v prenovljeni podobi. Zaključujejo investicijo, ki je devetim stalno zaposlenim omogočila sodobno in prijaznejšo delovno okolje ter večjo ponudbo strankam, ki jih obiščejo na sedežu podjetja.

Začetki Vrtnarstva Klement segajo v leto 1995, ko so se odločili za dopolnilno dejavnost. Pravilna odločitev, zavzetost domačih pri delu z balkonskim cvetjem in sadikami zelenjave ter širitev površine pokritih rastlinjakov je kmalu zahtevala ustrezno organiziranost, od leta 2001 so tako dejavnost nadaljevali s statusom samostojnega podjetnika. Njihovi večji odjemalci so postali KGZ Krpan Cerknica, Peter Golež s.p., domače trgovsko podjetje VESNA, Pušenjak Cezanjevci, Centralvod in Hotel Jeruzalem. Leto 2004 je bilo za Klementove leto preizkušnje, neurje jim je namreč uničilo rastlinjake in celoten jesenski pridelek. Pri banki so bili primorani najeti kredit, ki jim je omogočil prenovo in prihodnje poslovanje.

V letu 2011 so se odločili za nakup strojne opreme, ki jim je omogočila poenostavitev delovnega procesa in povečanje storilnosti pri pripravi ter odpremi sadik zelenjave za njihove večje naročnike. Njihovi rastlinjaki pokrivajo danes sedem tisoč kvadratnih metrov, od tega je šest tisoč m2 ogrevanih površin. Svojim naročnikom in kupcem nudijo balkonsko cvetje, sadike zelenjave, zelišča, dišavnice. Prisluhnili so tudi strankam, ki jih obiščejo na domu, njim in priložnostnim obiskovalcem namreč v prihodnje namenjajo ponudbo manjše okrepčevalnice, kjer boste lahko naročili domače jedi in napitke.

Obiščite jih tudi vi, najdete jih na Cvenu 86. O ponudbi Vrtnarstva Klement se lahko podrobneje seznanite tudi na spletu, na njihovi prenovljeni spletni strani.


Več v Gospodarstvo